Byta blogg!?

Jag har små funderingar och tankar kring att lämna wordpress. Det är svårt att göra nått åt sin design om man inte är betalande meddlem osv. Blogg.se tex verkar vara enklare på det sätt att göra lite som man själv önskar. Inte för att jag nu kan allt, men kanske finns det en vänlig själ där ute som vill hjälpa mig sätta ihop ett tema osv.. Ser att många tar en slant för det, men kanske har jag någon vänlig läsare som vill hjälpa mig så kan jag promota den personen i min blogg senare!?.. Ni kan väl lämna en kommentar här eller skriva ett mail till mig om intresse finns att hjälpa mig.

tessie.junden@gmail.com

Annons

4 responses to “Byta blogg!?

 • Jasmine

  Jag, som bara haft använt mig utav Blogg.se och ingen annan sida, tycker att det fungerar bra att ha bloggen där. Dock kan jag inte heller mycket om design, men med vilja kan man komma långt. Oavsett hoppas jag att din blogg, här eller hos exempelvis Blogg.se, blir som du önskar. Lycka till!

  Svar: Spelar d live vill jag gärna komma förbi. Säg till! ❤

  Självklart, här är hennes bloggadress: http://sarashemligheter.blogg.se/

  Kramar

 • Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

  Hade jag varit bra på det där med design hade jag definitivt hjälpt dig, men jag tycker ändå du ska byta portal, blogg.se är bra:)

 • Erica

  Jag tycker att blogg.se är väldigt bra! Kan lite om design, men inte så väldigt mycket. Men ett alternativ är att kolla på t.ex. http://www.designadinblogg.se och försöka lära dig lite från den sidan, tillräckligt mycket för att det ska se någorlunda bra ut. Annars finns det även gratisdesigner att få på vissa ställen. Då får man dock räkna med att andra kan ha precis lika. Nu menar jag inte de på blogg.se som man kan välja där, utan som bloggare har gjort och låter andra använda som vill. 🙂

 • Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

  vad gullig du är tack. Jo jag har pysslat fram den själv. Lite googlande och så har fått hjälpa mig haha:)

  Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: